EnglishSwedish
01 Nov 2016

Magkramp & nya matidéer

Det blir mörkt tidigare nu och det är lite tråkigt faktiskt. När jag skulle åka från jobbet för att hämta barnen så fick jag magkramp från helvetet. Alltså höll på att dö och jag blev påmind om hur det var när värkarna satte igång när det var dags att föda. Jag ville bara ringa någon som kunde hämta barnen istället för mig men sannolikheten att någon skulle hinna var bara att glömma. Fick bara hålla ut och när jag väl var framme stressade jag barnen så mycket bara för att ja ville hem, slänga av mig kläderna och lägga mig ner på soffan. När magkrampen var över var det bara att ställa sig i köket med William och laga mat 🙂 

Fick hem Linas matkasse i söndags och dagens middag var nog en av dom godaste. Hela menyn den här veckan ser supergod ut, jag bara längtar till att få laga alla rätter 🙂 Imorgon ska ni få receptet på dagens rätt.

När barnen har lagt sig lovar jag att skriva om mitt besök på kliniken i söndags som jag tyvärr inte hunnit med. 

img_0142-1.jpgFörra veckan fick vi hem en middagskasse från Lithells. Receptet var korv med morotstzatziki och skurna äppelbitar, ovanligt men det smakar bättre än vad tror att det ska göra och det är alltid kul att testa på nya idéer.

img_0143-1.jpgPå deras hemsida (länk) kan ni få tips och inspiration till att laga en massa goda rätter med korv img_0144-1.jpg

2 Comments
  • Me
    november 1, 2016

    Hej! Är du gravid?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *