EnglishSwedish
07 jul 2014

Make Up Store

Inför bröllopet i lördags hade jag och Lorette bokat tid hos Make Up Store på Vallgatan i Göteborg. Två tjejer som sminkade oss samtidigt och dom var verkligen jätte duktiga. Jag valde en ganska ”enkel” sminkning med inte allt för sotade ögon och mörka ögonlock. Jag älskar ju rosiga kinder nu på sommaren så jag valde en rosig rouge som heter glam rose och rosiga läppar i samma nyans som rougen som heter the perfect pink (läppenna) och perfect match (läppglans). Jag blev super nöjd med min sminkning och den satt verkligen hela kvällen 🙂

Getting ready

20140707-163251-59571839.jpg

 

Hos Make Up Store får man välja ut smink för den summan som sminkningen kostar

Jag valde ett matt puder som tjejen använde på mig som fixering och för att dämpa glansen i ansiktet. Pudret heter London och så valde jag även en borste till.

Jag tog också ett läppstift som heter Redwood creme.  Ett kallt rosa/ljus mauve nudeläppstift. Det är ett perfekt vardagsläppstift för mig.

1 Comment
  • A
    juli 7, 2014

    Hej linnda jag tänkte köpa en sänggavel till min dotter som din dotter Nathaile har.Jag undra vad är för färg o vad den heter .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *