EnglishSwedish
29 maj 2018

Mammagalan outfit

Hej vänner!

Hoppas allt är fint med er. Jag har inte hunnit blogga om mammagalan än. Tänkte börja med att visa upp min outfit. Till galan hade jag bestämt mig för att ha en svart jumpsuit med vida ben och volang. Bara det att när jag såg själva inbjudan samma dag och några timmar innan fick jag lite paaaaaaanik. Jag blev inbjuden via läkarmissionen men själva inbjudan som skulle skickas till mig kom aldrig fram och jag hade ingen aning om klädkod osv. På instagram hade någon lagt upp inbjudan och då läser jag ”klädkod:sommarklädd”. Sommarklädd för mig det är absolut INTE svart. Så jag kastade mig upp från solstolen och började rota i garderoben. Jag började få panik och var så nära på att åka till Mall of Scandinavia men jag hade verkligen inte ork. Efter lite panik och kaos i garderoben och tusen bilder till mina systrar och Nadia så lyckades jag få till det…tjejer alltså!

När vi kommer till Berns så hör vi hur en från Pr byrån som har hand om eventet säger till en annan kvinna ”vad glad jag blir, det är typ ingen som har svart på sig”. Jag och Nadia tittade på varandra och skrattade ihjäl oss. Å andra sidan kanske jag skulle kommit svartklädd för då hade jag minst sagt blivit ihågkommen hehe. Men jag har fått jätte mycket komplimanger för min outfit och bokstavligen allt kommer från Zara. Älskar Zara, kläderna är som gjorda för mig och min kropp.

Fick frågor om det var en jumpsuit men det är alltså en byxa och topp från Zara. Mina örhängen som många tyckte om är också från Zara 🙂Det var som vanligt syrran @makeupartist_lena som sminkade mig kvällen till ära. Hon får alltid fria händer, jag önskade bara röda läppar. Kvällen innan tvättade jag mitt hår med silverschampo och lät det vara i håret extra länge. Jag gillar det askiga och tycker det är så snyggt!

Doreen Månsson var så himla gullig. Stötte på henne i tjejernas och då gick hon förbi mig och sa ”men gud vilka fina lockar, det måste vara dom finaste lockarna jag sett”. Det slutade med att och hennes supergulliga dotter stod och pratade hår och fick syrran nummer hehe 🙂

10 Comments
 • A
  maj 29, 2018

  Ditt hår kvinnan ?? kan Du inte fixa video hur Du fixar håret ?

  • Linda
   maj 29, 2018

   Men tack så mycket❤️?? jo jag skulle kunna göra det men just nu har jag inte riktigt tid, men ska absolut tänka på det och försöka fixa ett klipp ?

 • Meli
  maj 30, 2018

  Jättefin outfit!

 • H
  maj 30, 2018

  Åh håller med! Ett inlägg med produkter/verktyg du använder för att fixa ditt hår! ?

  • Linda
   maj 30, 2018

   H, jag ska verkligen försöka hitta en dag då jag kan göra det ❤️ ?

 • Bella
  maj 30, 2018

  Vad hade du under byxorna? Har också dessa byxor men kan inte ha på mig dom eftersom man lätt kan se igenom dom ??

 • Didi
  maj 30, 2018

  Du är jätte vacker, skulle också vilja se hur du fixar ditt fina hår 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *