EnglishSwedish
31 maj 2018

Mammagalan 2018

Hej vänner!

Hoppas ni mår fint! Allt är super här, det är bara mycket och tiden springer iväg. Även fast dagarna känns längre nu när solen är uppe och barnen lägger sig något senare så är jag helt slut framåt kvällen och tyvärr lider bloggen lite då. Det fina vädret fortsätter och det ska bli superhett till helgen. Det innebär att dagarna kommer tillbringas ute. Bada ska vi göra hela helgen, men än har vi inte bestämt vart.

Idag fyller vår älskade lilla Alicia år så vi ska dit efter förskola och jobb och fira henne 🙂

Tittade ni på mammagalan i söndags som sändes live på kanal5 från Berns? En historisk dag, första mammagalan någonsin och det kommer inte att bli den sista. Det var en fantastisk kväll, varm och kärleksfull kväll där mammor uppmärksammades och hyllades. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna många gånger. Så glad att jag fick vara där och se hur allt går till bakom kamerorna och under pauserna.

Redan vid 18.00 öppnades dörrarna upp, mingel, middag och bubbel stod på schemat innan livesändningen drog igång. Kvällen till ära hade jag min vän Nadia med mig 🙂En ros till alla Det var så vackert inrett med alla blommor och ballonger, härliga färger!

Under reklamen visades bilderna upp på den stora skäremen som fotografen tog, kul att hamna där 🙂Tack för en fin kväll!!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *