EnglishSwedish
24 sep 2018

Måndag & en extra dag hemma

Godmorgon måndag!

Jag har sovit ut ordentligt och har en extra dag hemma idag. William har studiedag så förskolan är stängd och vi myser hemma. Jag klagar inte, låg länge och drog mig i sängen med honom och han är så gosig på morgonen. Jag har hasar runt i myskläder och ska bara ta det lugnt tills det är dags att hämta Nathalie och hennes tjejkompisar ?

Jag älskar att dra igång måndagen här på bloggen med veckans planer. Det ger mig något sorts lugn när jag får skriva ner allt som ska hinnas med. Och den här veckan fyller William 5 år och vi firar 9 år som gifta. Ni tänker säkert tar firandet aldrig slut hehe, nej inte riktigt men snart så ?

På fredag har jag tid för mina ögonbryn. Jag var ju aldrig riktigt nöjd sist jag gjorde dom och färgen har släppt helt. Så vi får se vad vi kommer överens om.

På lördag har vi äntligen en kusinträff bara vi tjejer och som alltid när vi ses så planeras det roliga saker rent spontant. Sist vi hade kusinträff på Gålö så planerade vi in en spahelg på Yasuragi och det är bokat och klart. Svårt bara att få till en helg som passar alla men det gick bra till slut ? Längtar!! Det är så kul att ha saker att se fram emot, speciellt nu under hösten när det börjar bli mörkt och kallt.

Nu ska jag gosa vidare med lillkillen här, ha en fin måndag❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *