EnglishSwedish
03 apr 2018

Måndag som kändes som en söndag

Jag tänkte skriva hej måndag men det är ju tisdag och redan onsdag imorgon. Hej ännu en härlig och kort vecka säger jag istället 😁

Idag hade vi ganska mycket att göra på jobbet, hade saknat jobbet efter några dagars ledighet. Jag älskar att komma in där, hänga av mig allt, hämta en kaffe och börja dagen vid datorn. Extra härligt att jag sitter vid stora fönster och kan njuta av den härliga solen som skiner.

Nathalie gick hem med en klasskompis idag och jag ska strax hämta hem henne. C och Wille möttes jag av hemma som står och lagar mat.

Hoppas ni alla har njutit av ledigheten och är fulla av energi. Jag åkte på en förkylning igår, lite tung i huvudet men inte alls sådär farligt att jag måste ligga på soffan. Skulle klättra på väggarna haha.

Igår kom syrran över med lilla A. Vi tog oss ut till parken med kaffe och fika. Sen körde vi på hämtmat och slappade hemma hela dagen. Mysigt och härligt!

❤️❤️❤️

2 Comments
 • Sevo
  april 3, 2018

  Vad år det för solglasögon du har 🙂

  • Linda
   april 3, 2018

   Sevo dom är från Primark 👌🏼😁 3 euro och så snygga!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *