EnglishSwedish
19 maj 2016

Många bra besked denna vecka

Vilken dag och vilken vecka det har varit. Många positiva besked och jag har svävat lite på moln hela veckan. Ni vet när man får en bra känsla när man läser en sak, följer den känslan hela vägen och vet att man kommer få som man vill, så har det varit för mig och jag har bara kört på. Man ska alltid följa magkänslan och viktigast av allt att T R O på sig själv och veta att man klarar av det som förväntas av en.

Jag har ju haft det rätt lyxigt med mitt nuvarande jobb, blogg och allt och det har varit väldigt lyxigt för barnen också. Barnen har fått en väldigt bra grund, jag varit hemma mycket med dom och aldrig låtit dom gå långa dagar på förskolan vilket har funkat bra men tanke på hur mitt jobb ser ut idag. Men ni vet när man läser om DEN där tjänsten som man bara vill ha och känner att det här kommer bli grymt, lite så har det varit för mig. Jag läste om en tjänst som låg ute, ett starkt, internationellt och väletablerat företag behövde rekrytera och då kände jag bara att det här jobbet det är MITT. Bloggen är inte min framtid, har velat lägga ner den många gånger men det har funkat bra med familjelivet då jag inte velat ge mig ut och jobba långa dagar så att barnen ska behöva gå långa dagar på förskolan. Jobbet  jag har idag vid sidan om bloggen idag är bra men jag vill mer, jag vill ta större kliv upp, utvecklas och jobba med stora företag och jag har bara väntat på det där rätta tillfället. Jag har några mål framför mig, jag är så taggad och peppad på att uppnå dom 🙂

Jag vet att ni är nyfikna och undrar säkert vart jag ska börja jobba men pga vissa skäl kommer jag lämna det utanför bloggen…kramis ♥

img_5142.jpgBlev en god smoothie till lunch, har försökt landa i alla bra och goda besked 🙂

8 Comments
 • Natalie plus Co.
  maj 19, 2016

  Vad kul med en massa bra besked! 🙂

 • D
  maj 19, 2016

  Så himla glad för din skull Linda!! Vi som följt dig länge vet hur hårt du jobbar med allt du tar dig an. Självklart ska du jobba åt ett större företag, det passar dig verkligen, det e du värd! All lycka till dig <3

  • Linda
   maj 19, 2016

   Tusen tack D, jag tar alla mina jobb väldigt seriöst och jag har hög arbetsmoral och det här kommer bli så bra
   🙂 detsamma till dig!!!!

 • Katarina
  maj 19, 2016

  Grattis fina Linda 🙂
  jag hoppas att du inte kommer helt att sluta blogga i så fall lär du bli saknad 🙂 ♥
  Älskar verkligen din blogg och hsr skrivit till dig ett par gånger alltså kommenterat. Du känns för mig som en varm och vänlig person som bryr sig om först och främst familjen och även dina medmänniskor. 🙂
  Måste erkänna att jag är lite nyfiken om du vill när allt är påskrivet gällande nya jobbet får du gärna ge oss lite ledtrådar. 🙂
  själv skall jag också söka jobb efter en tids föräldraledighet. Vi bor inte så nära. Det känns bra att påbörja nåt nytt även om jag som du älskar mycket mina barn så vill msn ändå jobba gör att visa barnen att hårt jobb lönar sig. Plus att ekonomin blir bättre 🙂 har inte jobbat i åratal. Känns som ett extra långt och personligt inlägg det här från min sida men jag vill också dela lite med mig även om jag inte bloggar hehe. Jag önskar dig en fin dag och stort lycka till 🙂 kram på dig Fina Linda ♥♥

  • Linda
   maj 19, 2016

   Katarina, tusen tack! Dina kommenterar är alltid så värmande och fina <3 jag älskar min familj, vill inte att barnen drabbas men den enda skillnaden blir att dom går en halvtimme längre på förskolan med börjar fortfarande nio vilket är skönt! Lyckades förhandla om bra tider på jobbet och det gör mig extra lycklig. Men det är kul att ni skriver och berättar. Hur det blir med bloggen får jag se, allt beror på hur det funkar med familjelivet o jobbet men den kommer inte prioriteras idag utan får blogga i den takt jag hinner. Kramis

 • Demet
  maj 19, 2016

  Stort grattis Linda! Med stort engagemang och driv kommer man långt. Så du kan snällt peka ett finger åt alla som snackat en massa bullshit. För självklart kan man ha barn och göra karriär! 😉

  • Linda
   maj 19, 2016

   Demet, helt rätt och jag lyckades även förhandla till mig bra tider så inte barnen behöver gå långa tider och bara det visar hur gott intryck jag måste ha gjort. Är riktigt glad tack 🙂

 • Lina
  maj 20, 2016

  Stort grattis 🙂 vad roligt!!!! Kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *