EnglishSwedish
18 jan 2018

Måsten innan avresa

Godkväll vänner!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra men tröttare än vanligt och jag tror det beror på att hjärnan och kroppen ställt in sig på semester hehe. En sista arbetsdag imorgon sen tar jag en lång och välbehövlig semester. Det har varit en lite extra tuff men utmanande termin och nu vill jag bara stänga av allt några veckor, koppla av och ladda om.

Den här veckan har jag hunnit träna som jag ska och mina pass på onsdagar och lördagar är dom bästa. Märker att jag blivit starkare i armarna redan. Jag har jobbat på som vanligt och tagit tag i jobbiga och tråkiga saker här hemma. Har lovat mig själv att innan jag åker på semester så ska alla måsten bockas av listan. För att njuta maximalt på resan så måste jag se till att få allt gjort, jag är sån. Vill liksom inte ligga på solstolen och tänka på att jag har jobb hemma som väntar. Det är för jobbigt att göra allt på en dag så jag har gjort lite varje dag. Jag har tvättat alla prydnadskuddar och sofföverdrag. Idag gjorde jag rent kyl och frys när dom ändå ekar tomt då vi passat på att rensa den här veckan och inte handlat nytt. Det ska bli skönt med en omstart när vi är tillbaka, ska proppa med en massa grönt och nyttigheter 😁 Mattan i vardagsrummet har jag velat skicka på kemtvätt länge så den ska C lämna in imorgon. Jag har också tömt lite i barnens lekrum, städat och rensat skåp i köket. Fick i väg barnens kök också. Jag la ut en bild på instagram om någon ville ha köket så den rök ju på engång och blev hämtad för en stund sedan. Mår bättre av att skänka bort grejer än att bara slänga.

Jag har lite kvar att göra. På lördag ska jag träna, packa, städa hela huset och byta alla sängkläder så dom är rena när vi är tillbaka.

På söndag ska jag på pedikyr och avsluta med en härlig middag med mina systrar och kusiner. Sen drar vi på måndag 😁 kommer vara lagom slut så jag ser fram emot tolv timmar på flyget faktiskt hehe. Bjuder på några härliga bilder från Thailand, snart så 🙏🏻

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *