EnglishSwedish
15 apr 2018

Mat tips & härlig söndag

Hej på er fina vänner! Ligger ni också ihopkrupna på soffan och suger ut det sista av helgen innan veckan drar igång imorgon? Det gör jag 😁 det är bara jag och William hemma som njuter av lugnet och myser under filten. Det har varit så skönt att bara hasa runt i myskläder och inte göra så mycket.

Barnen sov över hos svärföräldrarna igår. Det är första gången William sover över där. Han åkte dit med Nathalie och deras kusin. Jag var lite rädd hela kvällen för att jag skulle få ett samtal om att han gråter efter oss. Men det gick huuur bra som helst och det kändes så skönt. Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa FaceTime och barnen var så glada och William vill sova över igen. Han har nog fattat vad han gått miste om nu. Ingen skämmer bort barnen som älskade svärmor haha. Vi drog oss länge i sängen C och jag sen passade jag på att städa lite och fixa matlåda under tiden C var med William på kalas.

Tänkte avsluta den här veckan med att bjuda på ett gott och enkelt mat tips som jag fått dille på. Kräver bara några minuter i köket.

Allt man behöver är Zucchini, paprika, körsbärstomater, ost, ägg, spenat och smör eller kokosolja för att steka i.

Börja med att steka zucchini och paprika i kokosolja. Jag kryddad med salt, peppar, chiliflakes, cayennepeppar och vitlök.Sen har jag i ca 6 ägg körsbärstomatost och spenat. Låt steka en stund och vips så har man en god rätt som funkar bra till frukost, lunch och middag 😁

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *