EnglishSwedish
11 feb 2018

Med mina favorittjejer

Godmorgon!

Jag och William ligger på soffan och myser. Nathalie sov över hos syrran, det var planerat redan innan vi reste hehe.

Igår mötte jag upp mina systrar och småflickorna. Vi gick till affären för att handla lite smått och gott innan vi gick hem till syrran för lördsgsmys. William fick ha grabbkväll med sin pappa haha. Det var så mysigt att bara vara vi tjejer, ta igen en massa snack, äta gott och busa med lilla A. Är så glad och tacksam för mina systrar ❤️

Idag ska vi på dop, min kusins dotter som ska döpas. Kyrka och sen middag, det blir trevligt 😁

snart är dom fyra tjejer ❤️

2 Comments
 • Lina
  februari 13, 2018

  En liten fråga, vart är gardinerna köpta i det hemmet ni är på besök hos. Så finaaa. Kramar Lina

  • Linda
   februari 13, 2018

   Hej Lina, det är hemma hos min syster och gardinerna är från Ikea 😘

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *