EnglishSwedish
07 Aug 2017

Middag med mina systrar

Hej vänner!

I lördags var jag ute och åt med mina systrar på Maestro som ligger på söder. En grekisk restaurang som vi besökt många gånger och alltid nöjda med maten och servicen. Det är en ganska liten restaurang och man får nästan panik när man kliver in genom dörren men man glömmer helt bort sig att det faktiskt är så litet. Personalen tittar till en hela tiden och även fast det blev några missar hit och dit så blev det en bra kväll. Besöker ni Maestro så måste ni beställa deras Chokladsufflé, den är farligt god. Däremot smakade inte deras crème brulée bra alls, lite besviken där men i övrigt var det bra. Jag måste ändå säga att Kouzina är min absoluta favorit restaurang när det kommer till grekiskt. Man får det där lilla extra ni vet. Vattnas i munnen bara jag tänker på deras mat. Har inte varit där i år, så måste dit snart och käka 🙂

En underbar kväll blev det och vi behövde den här kvällen för oss själva. Vi pratade gamla gamla minnen och skrattade ihjäl oss. Är så tacksam och glad för mina systrar, vet inte vad jag hade gjort utan dom ♥

 

4 Comments
 • Marie
  augusti 7, 2017

  Så vackra ❤️ Systrar är unika och jag är tacksam som också har ☺️

  Tänkte också fråga var du köpt dina snygga och fantastiskt stilrena örhängen ifrån?

  Kram

  • Linda
   augusti 7, 2017

   Marie, tack fina du, ja visst är det så. Mina örhängen är från H&M. Hittade dom i butik för några dagar sedan så dom finns nog att kvar att köpa 🙂
   kramis!

 • S
  augusti 7, 2017

  Fina ni är alla 3 😍 Måste bara fråga va din fin blus är i från 😄

  • Linda
   augusti 7, 2017

   Tack rara, den är från Zara. Borde finnas i butik och på hemsidan. Jag köpte den för några veckor sedan. kram 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *