EnglishSwedish
24 jun 2018

Midsommarafton, tivoli & VM

Hej vänner!

Hoppas ni inte är allt för slitna och trötta idag och att ni haft en under midsommar. Vi har haft en fantastisk helg i Landskrona hos min svägerska och hennes familj. Vi var några från Stockholm som åkte ner och vi har haft det så mysigt och kul. Man vill ju aldrig hem när man är där. Det går inte att beskriva känslan som infinner sig så fort man kliver in hos min svägerska. Det mysigaste är att vi är flera som bor under ett och samma tak som sover, vaknar och äter tillsammans. Ni kan bara tänka er hur mycket vi skrattar och driver med varandra hehe.

Vi började köra vid elva imorse efter en dunderfrukost och vi hoppas att inte det blir allt för mycket trafik nu så att vi inte kommer hem allt för sent.

Nu blir det Beyonce hela vägen hem, ser fram emot konserten imorgon 💃🏻

Inget slår min svägerskas frukost igår åkte vi ut till min svägerskas mans bror och hälsade på. Vilket härligt hus, fridfullt och härligt. Det var riktigt skönt att ta en kaffe där ute i solen och bara njuta av den fina utsikten. Barnen ville hälsa på kycklingarna Trött kille på midsommardagenEfteråt åkte vi till tivoli. Då var alla barnen glada och pigga konstigt nog 😉ingen tivoli utan churros 😋 Mot kvällen promenerade vi över till min svägerskas dotter som flyttade till Landskrona efter att hon gifte sig förra året. På vägen dit såg jag dom här fina och enorma rosbuskarna, så himla fint 😍Vi grillade och hejade på Sverige. Jag har alltid gillat Tysklands landslag, visste att dom skulle vinna men hejar såklart på mitt land och hade hoppats att dom skulle vinna mot Tyskland 😁 Hoppas dom tar hem det mot Mexico nu. Jätte tråkigt att Jimmy Durmaz får ta så mycket skit dock. Många glömde direkt bort att det var hans mål som tog oss till VM. Bara för att han är invandrare ska han inte behöva ta den skiten för ett misstag. Man blir mörkrädd över hur folk kan bli så hatiska!

Efter matchen började vi spela Maffia haha, alltsååå kaos!

Kommer fler bilder från midsommaraftonen 😘

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *