EnglishSwedish
19 feb 2011

Min efterlängtade present!

Maken frågade vad jag ville ha i födelsedagspresent och min enda önskan var att få en systemkamera. När han kom in på morgonen i sovrummet med paketet i handen hoppades jag innerligt att han hade köpt den hehe. Jag slet upp paketet som ett litet barn och skrattade av glädje. Den tar så himla fina bilder, stor skillnad på kvalitén jämfört med min tidigare kamera. Bilderna från det tidigare inlägget kommer från systemkameran och bara där märker man en skillnad. Nu gäller det bara för mig att lära mig lite om den. Ni kan ju förstå att det första jag ska packa ner till semestern är min kamera såklart, vilka fina bilderna jag kommer ta!

2 Comments
  • laurie
    februari 19, 2011

    grattis till den! 😀

  • Sis 1
    februari 20, 2011

    Ahhhh…jag undrade vad de kunde vara. Grattis precis vad du onskade. Jag ser redan nu vilken skillnad. Angrade mig att jag inte kopte en infor resan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *