EnglishSwedish
14 maj 2018

Min snygga grabb & skum torsdag eftermiddag

Det var skönt att komma iväg till gymmet efter att ha slappat en stund i solen. Viktigt att kräma in sig, glöm inte det vänner! Barnen är super noga med det, öser på flera gånger om dagen, det är bra att dom förstår att det är viktigt och att man inte behöver tjata.

Jag glömde berätta om vad som hände mig i torsdag. C och Nathalie åkte till Skåne på morgonen. Jag och William slappade hemma sen passade vi på att hämta mamma och åka till syrrans jobb. När vi väl var där började jag må så illa, trodde att det berodde på att jag inte ätit så bra. När William var klar åkte vi till mina föräldrar för att äta min favoriträtt, bad mamma värma för jag kunde knappt röra mig. Jag mådde fruktansvärt. Jag äter två dolma och springer sedan till badrummet. Spydde typ fem gånger. Försökte äta lite igen men det var bara att springa igen. Försökte sova en stund men illamående dämpades inte. Senare på kvällen ville jag bara hem, envis som jag är så körde jag ganska fort hem. Spydde ytterligare två gånger och tog sedan en kopp te efter att William somnade. Magen mådde bättre och som tur lyckades jag sova hela natten. Jag kände av illamåendet under fredagen också men kunde iallafall äta. Tur att det inte var magsjuka utan det måste ha varit något jag ätit eller också solsting hehe.

Stackars William som hade en seg mamma på torsdag eftermiddag. Han frågade så gulligt om jag var sjuk och om jag mådde bättre efter varje toabesök.

han fick iallafall en tuff frisyr, han bad om att få en markerad linje på ena sidan haha. nya brillor fick han också min snygga grabb, fredag hängde vi ute med syrran och hennes familj. När städerskan är hemma hos oss tycker jag det är skönt att vara ute och hon får städa ifred. Det var en fantastisk känsla att komma hem till ett rent hus speciellt när jag var så svag i kroppen efter torsdagskvällen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *