EnglishSwedish
10 aug 2016

Minnen från mormor

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra dag. Min började tidigt då William ropade på mig kl fem på morgonen från sitt rum. Han lyckades somna om men jag låg kvar vaken i sängen. Har inte känt av tröttheten förens nu så det blir en tidig kväll för mig.

Jag och barnen har spenderat dagen hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina syskon, moster, mormor och mina kusiner. Älskar när vi samlas och umgås. Nästa vecka åker dom tillbaka hem till Norge så det gäller att umgås så mycket som möjligt. Imorgon ska vi dit igen för mamma har gjort en av mina favoriträtter och alla ska vara där 🙂 Finns inget bättre än när släkten samlas!

Innan jag stänger av för idag tänkte jag bara visa er min mormors hantverk. Min mormor har lovat att sticka kläder till det första barnet som varje barnbarn får. Ett minne från mormor till våra barn. Hon är så fantastiskt duktig på att sticka olika mönster och plagg. Våra barn kunde inte få ett finare minne av henne ♥

Jag vet inte om ni minns Nathalies kläder som min mormor stickade men här nedan ser ni det senaste som mormor stickat till syrrans flicka Alicia.

img_6963.jpgAlicias stickade kläder från mormor. En filt, mössa, kofta och sockor.

img_7783.jpg

img_7784.jpgHur fin är inte den här koftan med matchande mössa?

img_7786.jpg

dsc_6586_185767606Hittade en bild från när vi fotade Nathalie i några av dom plagg som mormor stickade till henne.

img_1450_197814355Minns ni dessa favors som vi delade ut till våra gäster på Nathalies dop? Det var mormor som stickade alla.img_1456_197814370

3 Comments
 • Sara
  augusti 10, 2016

  Duktig hon är!!

 • Demet
  augusti 11, 2016

  Wow så fint!

 • lil
  augusti 12, 2016

  Åhh va fina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *