EnglishSwedish
23 aug 2016

Mix and go

Hej vänner! Det var inte alls meningen att vara så frånvarande. Igår när jag skulle sätta mig ner vid datorn efter träningen så var jag så trött att jag tog en dusch och hoppade i säng med detsamma. Jag hade svårt att sova kvällen innan och Camilla körde skiten ur oss igår på träningen. Jag var helt slut och hoppades på en bra natt. Vaknade upp idag och kände mig så sliten i kroppen och trött i skallen. Jag har sovit alldeles för lite med tanke på hur mycket min kropp är igång hela dagarna.

Är så glad att jag har träningen inbokad med Wahlkvist Bootcamp annars hade ALDRIG orkat ta mig till gymmet och träna och ni ska bara veta hur trött jag är just nu men ändå sitter jag påklädd och snart redo för att åka iväg till träningen. Det är riktigt jobbigt men när passet är över är man sjukt stolt över sig själv och det får en att inte vilja missa ett enda pass.

Om jag inte är för trött så hörs vi efter träningen, kram så länge ♥

img_8100.jpgDagens frukost intogs i bilen på väg till jobbet. Älskar min mix and go 🙂
img_8099.jpgMorgonselfie

img_8108.jpgMiddag ute i solen

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *