EnglishSwedish
08 Dec 2011

Mor & dotter armband

Efter besöket på BVC åkte jag och Nathalie hem igen. Det knackade på dörren och där stod min fina granne Christine. Vi satte oss i köket, drack kaffe, åt bullar och pratade en lång stund. Jätte mysigt med lite sällskap på dagen. Med sig hade hon en otroligt fin present till mig och Nathalie som hon själv gjort. Jag älskar presenter som har en tanke och speciellt när någon ägnat sin tid och tänkt på oss. Värmde så otroligt och nu har jag och Nathalie ett mor och dotter armband. Tusen tack till dig fina!

Jag tror att många uppskattar såna presenter och skulle ni vilja ge bort något liknande till någon ni tycker om så kan ni höra av er till Christine. Fin julklapp dessutom. Ni kan antingen nå henne via tel 0733667008 eller via mail pb_byc@hotmail.com


Pearls & Bijoux by C

 

 

1 Comment
  • mona
    december 8, 2011

    GUd så fint! Vad gulligt av Christine=) Hoppas Nathalie mår bra och att ni myser med lite hot coco! kraaaam/ MOnish

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *