EnglishSwedish
06 aug 2017

Mumsig frukost

En extra god frukost blev det idag och min svägerskas döttrar kom och gjorde oss sällskap på morgonen. Efter att vi mumsade i oss den goda frukosten slappade vi på soffan rätt länge sedan tog C barnen och åkte hem till sin syster. Jag har passat på att städa, tömma tvätten och planerat lite inför dom kommande veckorna.

Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen. Det kommer kännas väldigt tungt att kliva upp lite tidigare nu efter att ha vaknat runt 9.30 i nästan en månad. Men jag ser fram emot hösten och alla bra rutiner jag kommer skapa för min hälsa och välmående. Denna höst blir det extra mycket fokus träningen. Familjen och jobb alltid först men allt annat kommer efter. Sociala medier kommer inte att prioriteras på samma sätt, jag kommer enbart blogga när det finns tid och ork för det. Min träningskompis kommer hem om några dagar och då ska vi börja träna stenhårt igen, det ser jag fram emot.

Förutom allt tid jag kommer lägga ner på träningen så händer det mycket på jobbet också. Nya utmaningar väntar mig och jag är så taggad (berättar mer imorgon). Trevlig kväll finisar!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *