EnglishSwedish
17 Jun 2017

Münchia plingade på dörren!

Godmorgon vänner! Barnen gick iväg med sin pappa för att handla frukost och jag sitter med kaffet i högsta hugg och skriver till er. Här hemma är det lite smått kaos, jag ska snart börja städa och få ordning på hemmet men innan dess måste jag bara dela med mig av ett fint samarbete jag hade med företags Münchia häromdagen.

Jag hade ju en mor-och-dotter-dag med Nathalie och på morgonen plingade det på dörren och där stod ett stort paket inslaget så vackert. Nathalie stod med båda händerna över munnen och sa ”vad är det här mamma”. Jo i boxen låg en frukostbricka  gjord av så mycket omsorg och kärlek. Det här konceptet älskar jag. Hur glad blir man inte av att ta emot en sån fin frukostbricka?

Münchia kombinerar, naturinslag, handgjorda detaljer med mycket kärlek, gourmetmat och bakverk direkt ur ugnen på beställning. Dessutom sköter dom transporten för bästa leverans av varorna till alla kunder i Stockholm. Är inte det helt underbart?

Münchia är företaget som hjälper dig skapa det du känner och vill förmedla till den som ska ta emot boxen. Nu kan du fira vem du vill i din närhet med en personlig frukostbricka, hurrraa för det 🎈🎈🎈

Tack Munchia för en extra fin start på vår mor-och-dotter-dag!

HÄR kan ni läsa mer om konceptet

Om ni anger Linda15 i kassan får ni 15% rabatt på er box. Gäller fram till 19:e juni.

Inlägget är i samarbete med Münchia

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *