EnglishSwedish
26 apr 2018

Mys med småtjejerna

Jag tog mig tiden och åkte hem till syrran efter jobbet för att gosa med småtjejerna. Jag ville också ge syrran och hennes man lite avlastning och ge Alicia lite extra uppmärksamhet då jag vet själv hur det är i början när man har sitt andra barn och är fullt upptagen med andra bebisen och allt omkring. Syrran ammar konstant hehe. Barnen var med C och det är lite mysigare att vara där själv och ge tjejerna allt fokus några timmar. Jag fick dock inte gosa så mycket med Milia för Alicia ville att jag bara skulle vara med henne. ”Bort Milia” ”ge pappa” ”Alicia”. Ge Milia till pappa Alicia ska vara med dig hehe. Älskade lilla tjej.

Alla tycker att Milia liknar mig och William, så kul att höra tycker jag. Det kommer ju inte bli annat än en vacker lite tjej som hon ska brås på sin moster 😛 Hon är så snäll och mysig ❤️ Älskar spädbarnsperioden, att bara ligga på soffan och mysa.

❤️❤️🙏🏻

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *