EnglishSwedish
14 Nov 2017

Myspys tisdag med pannkakor till frukost

Hej vänner!

Idag är både jag och Nathalie hemma. Hela dagen igår kände jag mig varm och seg i kroppen och innan jag la mig kände jag hur bihålorna började göra ont. Jag har haft feber under dagen och Nathalie som också varit smådålig är hemma med mig. ”Mamma kan inte vi ha myspys” sa hon och bad snällt om pannkakor. Sjävklart ställer man sig vid köket och steker pannkakor då. Vi har bläddrat i önskeboken och hon har fått visa vad hon önskar sig.

Nu ligger vi under en filt på soffan och tittar på tv. Kroppen är helt slut, matt och huvudet spänt och tungt.

Mitt hjärta har varit brustet ända sen i lördags då jag läste att Alexias lilla dotter som bara är 2,5 år har fått Leukemi. Jag kan inte sluta tänka på vad dom går igenom just nu, livet är så skört och det gör så ont att veta att den lilla tjejen ska gå igenom det här. Har gråtit flera gånger och vill bara vara där och krama om familjen och ge dom all kärlek. Jag vaknar t.o.m under nätterna och får sån djup ångest. Inget barn ska behöva gå igenom det Corinne går igenom nu. All kärlek och styrka till familjen♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *