EnglishSwedish
22 mar 2016

Naglar & kaffe on the go

Hallå hallå vänner. Trots det gråa, regniga, tråkiga vädret och tråkiga nyheter som fortsätter göra en förbannad och ledsen så har min dag varit bra. Längtar verkligen tills vi kan skippa jackan. Vill bara slänga på en tröja, jeans, tygskor, ta min väska och gå ut, men snart så 🙂

Jag tog mig iväg till Sollentuna Centrum under lunchen, naglarna fick fräschas upp och sedan tog jag min kaffe och jobbade lite via telefonen innan jag åkte hem. Sitter med datorn på knät och jobbar vidare innan jag hämtar barnen. Lillbrorsan är ledig så han hänger på min soffa och kollar på film. Han och barnen bråkar alltid om tvn så han passar på innan dom kommer och byter kanal haha.

Som ni kanske märkt så är bloggen nästan helt klar. Den ligger på rätt domän nu www.linnda.se och det är bara ett litet problem med mobilbilderna när man går in på bloggen via datorn men annars funkar allt bra. Jag är så glad och nöjd med med min sida och hoppas ni också gillar den ♥ Vill säga stort tack till Maria, som bloggar HÄR och som finns på Instagram under namnet FashionFame för min fina header 🙂

♦ ♦ ♦

img_3106.jpg

img_3105.jpg

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *