EnglishSwedish
13 Jul 2016

När barnen får vara med & laga mat

Jag och barnen har haft en mysig och lugn förmiddag i köket. Dom har bråkat så mycket senaste dagarna och det är rättare sagt William som bråkar med Nathalie. Han brottas med hennes, retas och vill alltid ha det hon har. Försöker så gott jag kan tillrättavisa honom många gånger och man är typ helt matt efter allt skrik och tjafs. Men visst har dom sina fina stunder också. Idag fick barnen vara med och göra lasagne till lunch, det uppskattar dom alltid. Nathalie och William var så glada att dom började kramas och pussas under tiden dom fick steka lök, röra om mjölken och krydda maten. Visst att det är dåligt väder ute och att man helst vill sitta på en strand, se dom springa runt och leka. Men jag älskar dessa stunder hemma med dom också för vi umgås på ett helt annat sätt♥

IMG_8863

IMG_8864Min lilla minikockIMG_8871

IMG_8875

IMG_8877

IMG_8882

IMG_8884Såhär älskar jag lasagne, knaprig runtom och krämig i mitten.

2 Comments
  • fa
    juli 13, 2016

    recept ??:)

  • Karro
    juli 14, 2016

    Min äldsta som 13 år är inte ett dugg intresserad av att laga mat, men när hon gör det så blir det jättegott! Min yngsta däremot 4 år vill alltid vara med! Mysigt!?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *