EnglishSwedish
02 jan 2018

När dagen går som planerat…

Vilken bra dag! Första arbetsdagen på året och träningspasset. Bodypump drar igång imorgon igen så då är det gymmet som gäller. Idag tränade jag hemma på min crosstrainer, vill inte ens veta hur mycket folk det var på gymmet idag hehe men som alltid minskar det ju längre in på året man kommer ? Jag hann förbi Mall efter jobbet för lite ärenden och när jag kom hem var middagen serverad. Hann duscha, mysa och natt barnen innan jag började träna. Känns riktigt bra och imorgon ringer klockan 6, får se om jag orkar ta mig upp för ett morgonpass.

Avslutar kvällen med lite te, finn crisp med kalkon och så med Taxfree tidningen som damp ner i brevlådan idag. Nu är det inte långt kvar ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *