EnglishSwedish
17 okt 2018

När hösten är som vackrast

Hej vänner!

Hoppas ni mår fint. Jag har legat hemma med feber sedan igår och känner mig helt sänkt. Men skönt att kunna vara hemma och vila upp sig.

Jag har så många bilder från i söndags och blir så glad av alla härliga bilder. Jag kollar på dom om och om igen ? Vi hade verkligen tur med vädret. Vi mötte upp @photo.by.yoss på Ulriksdals slott och hade en helt fantastisk dag. Barnen älskade att springa runt där bland alla vackra träd och kasta löv. En riktigt fin dag att minnas. Måste tillbaka dit snart igen, låta barnen få leka där och ta en god fika.

Jag har fått några bilder men fler kommer. Blev alldeles varm och glad av dom få bilderna jag redan fått se. Så grymt duktig på att fånga dom där fina ögonblicken.

Kommer en bildbomd med professionella bilder i ett annat inlägg ?

Vi tog en fika efteråt och sen ville barnen leka lite till

Och jag haha?????

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *