EnglishSwedish
12 Nov 2018

När middagen står redo

Jag har precis tränat klart, jag satsar inte lika hårt på träningen som innan men försöker träna hemma så gott som jag orkar och hinner. Mest för att röra på mig och inte bli för bekväm på soffan när barnen lagt sig.

Ju äldre dom blir desto mer tid över har man. Vid sju går dom upp, vi läser bok och sen pratar dom en stund innan dom somnar. Så från 19.30 är jag fri kan man säga och då kör jag 40 minuter på min crosstrainer. Lätt att jag annars bara lägger mig på soffan och kollar serier hehe. Men efter att ha trampat på en stund till min serie som går på Netflix så ska jag nu ta en dusch och krypa ner under filten.

C tog barnen på simskola och jag skulle hem och laga middag men fick ett samtal om att lasagnen stod färdig ? Jag kom hem och stekte lite grönskar och gjorde en sallad lagom tills att dom kom hem och vi åt middag tillsammans. Nathalie läste läsläxan för mig och William och sen blev det bara mys på soffan. Älskar att veckan startat sådär på bästa sätt ❤️ Hoppas din med fina. Trevlig kväll!

6 Comments
 • Ebru
  november 14, 2018

  Hej
  Undrar om du och din vän inte har någon kontakt längre ester såg stt hon gifte sig hon var så vacker men du har inre nämnt nånting??

  • Linda
   november 15, 2018

   Hej Ebru, Ja hon var verkligen jätte vacker. Vi umgås inte längre på samma sätt, det hände ingenting men relationen dog mellan henne och oss tjejer. En del relationer är lite bättre idag. Ibland växer man bara ifrån varandra. kram

 • Sara
  november 16, 2018

  Hej. Vad har hänt med din bror i Västerås ? Har ni ingen kontakt

  • Linda
   november 16, 2018

   Hej, klart jag har kontakt med min bror men bara för att jag inte nämner alla mina relationer till syskon, vänner, släkt så betyder det inte att jag inte har en relation till dom.

   • Sara
    november 16, 2018

    Oj va illa du tog de!!!

    • Linda
     november 17, 2018

     Absolut inte! Förklarar bara ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *