EnglishSwedish
11 Nov 2010

Nästan i tårar

Min dag började nästan i tårar. Jag är fortfarande lite svullen vid knät efter operationen och får inte på mig mina byxor. De sitter för tajt och det gör jätte ont. Jobbigt när man står där, inte vet vad man ska slänga på sig och veta att man antaligen kommer missa bussen för att ingenting funkar. Kände för att bara slänga av mig allt, lägga mig i sängen och gråta. Men möjligheten till de fanns inte utan till slut löste det sig och sen var det bara att springa till bussen. Även idag blir en lång, lång arbetsdag.

Hoppas er dag började bättre än min!

 

2 Comments
 • Anonym
  november 11, 2010

  Nej men stackars dig! Usch 🙁

  Hade jag varit där så hade jag sagt att tjocka svarta strumpbyxor eller riktigt mjuka leggings hade fått det att lösa sig. Mjuka kläder! Så ska du tänka… 🙂

 • Linda
  november 11, 2010

  Jag vet det är mycket bekvämare med leggins eller strumpbyxor. Måste bara iväg och köpa ett par tjocka. =)

  Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *