EnglishSwedish
01 Nov 2017

Never prepared

Hej vänner! Ibland undrar jag om inte det faktiskt är dags för mig att kanske lägga ner bloggen samtidigt som jag inte riktigt vill. Jag älskar ju bloggen och er alla följare men jag måste erkänna och säga att min tid inte räcker till som innan och dom senaste dagarna har jag funderat fram och tillbaka. Jag har andra prioriteringar i livet nu, jag växer inom jobbet och har kul på mitt jobb. Jag har åstadkommit mycket på så kort tid där. Men sen ska man hinna med barn, familj och allt omkring och det gör att bloggen tyvärr lider. Det har börjat bli så mörkt ute också och det gör att man inte får några bloggvänliga bilder hehe. Men vi får se hur det blir med bloggen framför!

I söndags var vi på minnesstund och igår var vi på ännu en. Så himla jobbigt med alla tråkiga besked. Det jobbigaste var nog ändå när jag träffade farmor igår och hon frågade vem jag var. Hon närmar sig 90 år och hon är fortfarande lika skämtsam och go men minnet sviktar. Den kvinnan, så stark och sån kämpe. Snacka om att vi tjejer i släkten brås på vår farmor. Vi har ärvt hennes hennes styrka, envishet och kämparglöd. Så mycket som hon varit med om men ändå stark och står på benen, fantastiskt! Hela dagen har det känts jobbigt men att komma hem till sin familj och bara ligga i soffan och gosa får en att må bättre.

Jag har varit vaken sen kvart över fem idag så det är dags för mig att göra en kopp te och inta soffläge. Önskar er alla en fin kväll, ge era nära och kära en extra kram och puss ♥

1 Comment
  • Meli
    november 2, 2017

    Vad tråkigt att du känner så, jag har följt din blogg länge☺️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *