EnglishSwedish
15 mar 2016

Nike Thea & clean drink

Hej vänner, bloggen är fortfarande under konstruktion och bloggen ligger tillfälligt på en domän så jag tror att vi kommer behöva flytta bloggen till min tidigare domän linnda.se. Tills vidare bloggar jag på som vanligt och hoppas att det snart ordnar sig med mobilbilderna.

Idag jobbar jag hemifrån, har mycket jobb att ta igen då bloggen legat nere i nästan två veckor och samtidigt ska jag tvätta, byta sängkläder och städa. Är upp tagen resten av dagarna denna vecka så jag måste se till att få allt gjort idag innan jag hämtar barnen.

IMG_5827

Jag köpte nya sneakers att glida runt i och jag älskar modellen Thea från Nike, så det blev ett par svarta 🙂

IMG_5829

IMG_5831

Träningen går bra och nu har jag laddat med Clean drink, det är en vitaminberikad BCAA dryck som är nyttig, innehåller 10 vitaminer, fri från socker och 0 kalorier 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *