EnglishSwedish
12 mar 2018

Ny start, food prep & 20% på Allt hos Bodystore

Godmorgon vänner!

Hoppas ni har haft en bra helg. Min helg har varit rätt lugn och mysig vilket har varit extremt skönt. Man behöver ha såna helger också som är fria från en massa måsten. Vi har haft en rätt så hektisk start på året förutom när vi åkte till Mauritius och fick en välbehövlig paus från allt. Nu har vi även kunnat bocka av Williams operation och kan pusta ut lite. Han är hemma hela den här veckan och stackaren som han saknar sina kompisar på förskolan. Igår fick han en kalasinbjudan på posten och som han hoppade och skuttade av glädje.

I lördags åkte jag en sväng in till stan med Lorette. Jag fick en present från Louis Vuitton när jag fyllde år av min man och barnen så jag skulle byta ut den mot en väska jag mer kommer ha användning av till sommaren. Får visa er vad det blev i ett annat inlägg.  Sen blev jag inbjuden till att äta lunch på ett matställe som jag också ska berätta mer om i ett separat inlägg så vi passade på att ta det i samma veva. Kvällen tillbringades med mina syskon och våra barn . Vi åt middag och kollade på Mello.

Igår var vi hemma hela dagen. William hade lite feber och var extremt trött. Syrran och hennes dotter kom förbi en sväng och gjorde oss sällskap sen passade jag på att börja förbereda nyttiga matlådor.
Jag har tappat det lite när det kommer till kost och träning. Det har varit mycket efter Mauritius resan, vi har varit sjuka, jag åkte till Amsterdam, William opererades och det har bara blivit så att jag inte riktigt kommit igång. Men idag är det tillbaka till mina träningsrutiner. Jag ska börja köra bodypump tre gånger i veckan från och med nästa vecka istället för två som jag körde innan och det ska jag kombinera med kondition två gånger i veckan. Den här veckan får jag träna på min crosstrainer och bodypump på lördag. Jag har inte fått boka pass på 2 veckor då jag enligt appen inte avbokat mina pass jag inte dykt upp på, vilket är jätte märkligt då jag fått en notis om att jag gjort det..Nåja inget att hänga läpp över på lördag är det äntligen dags för bodypump igen.

Önskar er en trevlig start på veckan

Ägg till frukost med finn Crisp

Lunchlådorna innehåller kyckling, sötpotatis, broccoli, haricot verts och lax.

Jag fick ett mail om att Bodystore har 20% rabatt på hela sortimentet. Nu har jag gått bananas och beställt hem en massa nyttigheter och alternativ till pasta och bröd. Visar upp när paketet kommer hem. Tänker att nu när jag vill komma igång ordentligt så är det lika bra att passa på och fylla på skafferiet. Bodystore är en hälsobutik på nätet med ett stort utbud inom hälsokost och naturliga livsmedel, sport- och träningstillskott, träningskläder och träningsredskap m.m

Erbjudandet gäller t.o.m 18/3. Länken innehåller adlinks. Vill du också fylla på skafferiet med nyttigheter ska du använda rabattkod MARS20HÄR.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *