EnglishSwedish
06 apr 2016

Nya skor från Michael kors

Vad säger man ”om du hittar något du gillar, köp den i alla färger” hehe. Jag testade min svägerskas Michaels kors stövletter för någon vecka sedan, dom var så bekväma att gå i att jag var tvungen att köpa mig ett par. Man kan gå i dom i flera timmar utan att få ont sen låter dom inte när man går som andra klackar gör. Dom beiga kunde jag inte motstå, den färgen är svår att hitta och dom kommer bli snygga till ett par jeansshorts i sommar 🙂

    
img_3569.jpg


6 Comments
 • Gensha
  april 6, 2016

  Hej! Linda hoppas du mår.
  Jag vill fråga dig en sak
  Vart ligger Michael kors affären

  • Linda
   april 6, 2016

   Hej, det är fint tack hoppas med dig med. Finns en på Biblioteksgatan och i mall Of Scandinavia. Annars har du på nätet också bara att googla. Kram

 • Nina
  april 6, 2016

  Va kostar dem?

 • Carina
  april 7, 2016

  Supersnygga!!!! Förstår att det var svårt att välja!!

 • Minna
  maj 26, 2016

  Jättefina!!! Ett verkligt kap.

  H. Minna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *