EnglishSwedish
30 maj 2013

Frukost & Nyheter i webshopen

Godmorgon, godmorgon, vi har precis ätit frukost jag och Nathalie tillsammans. Mysigt med lite sällskap på mornarna. Hon kommer få vara hemma med mig idag och imorgon också fast än hon mår bättre. Hela juli kommer hon vara hemma med mig och det ser jag fram emot. På förskolan har hon kul på ett helt annat sätt och jag tycker det är bra för henne att vara där med andra barn men ibland får jag passa på att ha henne hemma och hitta på saker med henne när jag ändå inte har mycket att göra vissa dagar.

Idag tänkte jag att vi skulle åka iväg ett köpcentrum, köpa lite blommor, äta lunch och äta glass ute om vädret tillåter. Vi ska bara klä på oss och göra oss i ordning.

Inatt sov hon jätte bra i sängen, förutom att vi vaknade halv sex på morgonen av att hon lyckades få ner sängbrädan som ska skydda henne från att ramla på golvet. Hon grät förmodligen för att hon vart rädd och somnade sen om i vår säng. Hur mycket vi än spände brädan så kändes den ändå lös, konstigt.

Igår fick vi en ett nytt matset på Childrenscloset.se från Barnkammarboken. När jag såg dom på formex mässan blev jag helt kär och var tvungen att beställa ett set till Nathalie också. Idag invigde vi dom och när hon åt klart sköt hon bara brickan ifrån sig 🙂 Det som är så bra med djuptallriken är att den har en silikon ring under tallriken som gör att den sitter fast på matbordet och barnen kan inte kasta tallriken höger eller vänster, bra va? Ni hittar produkterna HÄR

Macka, banan och mjölk till frukost

Finns för flickor

och för pojkar.

Brickan kan man köpa till separat i blått

och i rosa

3 Comments
 • Sandra G
  maj 30, 2013

  Tycker det är så härligt att du väljer att ha henne hemma för att umgås, jag har själv jobbat på förskola och det är sällan föräldrarna väljer att ta ledigt och umgås.

  • linda
   maj 30, 2013

   Sandra, jag tycker det är viktigt och sen för att jag kan göra det. Finns ju inget mysigare 🙂 kram

 • seham
  maj 30, 2013

  Hej!
  Vad roligt att du tänker så.önskar er en underbar sommar till dig o din söta familj!. Ta hand om dig snygga Linda kram

  Jag undrar när ska man veta vem som har vunnit:)?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *