EnglishSwedish
06 jun 2017

Nyinvigning av Exploria nöjescenter

Hela huset doftar fantastiskt, maken står och steker sina goda pannkakor som hela familjen älskar och jag passar på att blogga om vår dag på Exploria i söndags innan resten av familjen kommer. Det var dags för den stora nyinvgningen på Exploria tillsammans med loppievent i söndags. Dörrarna öppnades kl 10.00 och vi hade några timmar att leka innan allmänheten fick komma in 13.00. Exploria är stort och nu även större och det skulle givetvis invigas.

Barnen var glada och hade en riktigt bra dag på leklandet. Det bjöds på lunch i deras Wild west restaurang och om ni går till Exploria så måste ni äta där. Det är fantastiskt gott och jag har ätit där en gång tidigare när vi besöka Exploria förra året och det var riktigt gott då som nu. Barnen busade på  flera timmar och vi avslutade med att att dom fick gå på Brandskola. Det gjorde vi även förra året och det är tyvärr alltid långa köer vid trafikskolan och brandskolan. Men det är lärorikt för barnen, dock lite jobbigt kanske för dom som är yngre än 3 och har myror i brallan och svårt att sitta still. Dom vill ju bara ut och köra. Man får se en lärorik film innan man får gå ut och ”släcka elden”. Ni måste låta era barn få känna sig som stolta brandmän, William var överlycklig och så glad. På Exploria finns det något för alla, min favoritdel är när det är sång och dans på scenen. Upp och hoppa, skaka hela kroppen nu haha..Deras egna Exploria låt är ju för bra 🙂

Allt detta kan du hitta på Exploria:

Övre plan

Gigantiskt lekland (här kan du även träffa Iron Man), brandskola, trafikskola, dinosaurieland, lotterihjul, caféer, bemannad garderob och restaurang Wild West med show och underhållning.

Nedre plan: 

Gokart-racing (6 bilar samtidigt, längd minst 140 cm), Simulatorer (hockey, golf, fotboll, skytte, Bowlingbanor (12 st), Laser-game (20 personer samtidigt). Restaurang Pinchos.

Tack Exploria och Loppi för en härlig dag med glada barn och trötta föräldrar, precis som det ska vara när man lämnar ett lekland 🙂

2 Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *