EnglishSwedish
13 sep 2018

God & nyttig start på dagen med @årstiderna

God morgon, god morgon! Vad är bättre än att starta dagen med en riktig lyxfrulle. I samarbete med Årstiderna fick jag hem en frukostkasse som är Sveriges enda 100% ekologisk matkasse. Rätterna är hälsosamma och gröna med råvaror av bästa kvalitet. Årstiderna har nära kontakt med bönderna/leverantörerna och är med i hela kedjan från att det första fröet sås till skörd, packning och leverans ut direkt hem till kundernas dörr, tummen upp för det säger jag! 

Jag älskar ju frukost och det är alltid härligt med nya recept. Lätthänt att man går på rutin och kör samma frukost en längre period och med dessa kassar bryter man rutinen lite och får testa på annat. Konstigt nog så blir jag piggare och mer motiverad till att stå i köket mer när jag får lite inspiration via dessa kassar. Kassen som jag fick är inte alls dyr, 200 kr och det räcker gott för två personer om man vill slänga ihop allt till en stor frukost som jag föredrar så delar man och äter lite av allt.

ingredienser för en sund frukost

Smoothie-bowl med ngefära, chiafrö och kiw.

Havregrynsgröt ed äpple och dadlar

Plommon ”triffle” med skyr, kanel och mandel

Tomtatomelett med babyspenat och krasse

Mums mums

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *