EnglishSwedish
26 jun 2018

On the run tour 2

Hej vänner!

Jag glömde min telefon hemma idag och har inte kunnat kika in förens nu. Jag fick lite sovmorgon då jag hade tid hos min svägerskas dotter som är läkare. Jag har velat kolla upp mina värden bara för att kolla så att allt är ok och att jag inte har brist på något. Jag hade lite lågt blodtryck men provsvaren får vi vänta på. Sen åkte jag till jobbet och det har känts lite tomt utan telefon haha.

Igår missade väl ingen att Beyonce och Jay-Z var på Friends Arena. Alltsååå jag är så glad över att jag fick tag i biljetter och gick. Vilket jävla grymt och mäktigt par dom är. Konserten får toppbetyg!! Jag är ju inget större fan av Jay-Z men taket lyfte när han sjöng. Han fick igång publiken och man dansade genom hela konserten. Tror inte jag såg en enda tom plats på Friends Arena igår.

Det var bara jobbig att ta sig ut från garaget, jag var hemma halv ett och däckade på en gång så det var skönt med lite sovmorgon innan läkarbesöket idag haha.

Jag, Nadia och Lorette laddade med lite mat på Vapiano innan konserten. taggade tjejer

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *