EnglishSwedish
08 mar 2018

Operationen gick bra!

Hej vänner!

Så underbart med fredag och helg. Vi behöver den här helgen till att bara mysa hemma och ta det lugnt. Jag ska kanske snabbt in till stan lördag förmiddag för ett ärende men sen blir det bara mys för hela slanten hemma. Det har varit alldeles för många upptagna helger på sistone och jag vill bara sitta och umgås med min familj lite utan en massa måsten.

Igår gick operationen jätte bra. Otroligt fort gick det. Vi var på Sophiahemmet halv ett och åkte därifrån halv fyra. När Nathalie opererade halsmandlarna tog allt så lång tid och jag minns att hon sov över t.o.m. Men här fick vi åka hem efter tre timmar, skönt! William var så trött efteråt, spydde flera gånger men fick i sig lite mat mot kvällen. Det är dock lite svårt att få i honom medicinen, helst flytande då mängden är anpassad efter honom men det funkar inte och han totalvägrar. Inatt vaknade han engång, hade lite ont i halsen men somnade om efter stolpiller (enda som funkar). En vecka ska han vara hemma och vila upp sig innan han är tillbaka på förskolan igen.

Glad liten killen efter operationen

Om ni ska ut och resa med barn snart eller till sommaren så kika in här under dagen för ett super tips som kommer underlätta din resa med barn.

2 Comments
 • Nora
  mars 9, 2018

  Hej
  Har din son haft nån infektion i halsen som han fick ta bort halsmandlar
  Har en 4 åring son som har problem med halsen men läkare säger det är inte halsmandlar de vet inte vad det är fel på honom min son luktar i munnen illa hoppas du har nån svar ha en bra helg

  • Linda
   mars 9, 2018

   Hej Nora, nej utan Williams halsmandlar var extremt stora och svullnade upp enormt när han var sjuk vilket gjorde att han typ pratade genom näsan. Sen blir han täppt ofta och det slutade med att läkaren tyckte vi skulle operera bort halsmandlarna och polyperna. Stackarn, så jobbigt när barnen lider av något. Hoppas dom hittar felet. kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *