EnglishSwedish
04 jul 2017

Orange is the new black

Jessica hade tema på sin 30 årsfest, SOMMAR och jag ville helst inte ha klänning då det var lite kallt. Jag valde istället att ha den här fina blusen med längre bakdel som jag tyckte passade utmärkt. Jag fick så många komplimanger för blusen och den var så härlig när man gick runt för den blåste upp så fint. Jag beställde den från Zaras hemsida då den inte fanns i butik här på MALL och vägarna förbi stan har jag typ aldrig. Men jag får alltid frågor om hur jag hittar så mycket fint på Zara och andra butiker. Hemligheten är att alltid kolla alla senaste nyheter på hemsidorna för då får man ett hum om hur kläderna sitter och man kan alltid se om plagget finns i närmaste butik. Då slipper man gå runt i butikerna och leta. Sparar en massa tid så. Sen det som inte finns i butik beställer jag hem. Jag är en ganska rutinerad shopaholic haha.

Jeans Gina Tricot (bytte från dom jag hade innan då jag tappade dricka på dom) Klackar Zara Topp Zara Klocka Hexter & Baines Armband Ivyrevel

4 Comments
 • Feili
  juli 4, 2017

  Hej! Vad heter denna topp från Zara? Tror du att den finns kvar? Var det länge sen du köpte den? Den är såååå snygg på dig:)

  • Linda
   juli 4, 2017

   Tack fina! Den verkar vara slutsåld men den heter topp med ojämn nederkant. kramis <3

 • Nani
  juli 4, 2017

  Hej Linda . Jag har letat på nätet dock inte jätte noga o ringt zara affärer ingen som
  Känner igen min beskrivning på blusen o när jag säger topp med ojämn nederkant känner dem nt igen d. Kan du snälla se om du har kvar artikelnr eller på kvittot så stor d. Den e så himla fin att ja också vill ha en!!!! Tacksam för hjälpen. Kram n

  • Linda
   juli 4, 2017

   2662/211/638 står det som referens. Kolla om den hittar den med den referensen. Kramis!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *