EnglishSwedish
11 apr 2017

Outfit från helgen

”mamma jag vill också ha som dina prickiga strumpbyxor” sa Nathalie. Hon lägger alltid märke till vad jag har på mig på morgnarna, vilket läppstift jag har eller när jag fixar naglarna. ”mamma när jag blir stor vill jag också ha rött läppstift”. Jag blir glad att hon förstår att hon måste ”vänta” tills hon blir äldre. Hon tycker det är kul med smink och nagellack. Frågar man henne vad hon ska bli när hon blir stor så svarar hon ”som moster Lena, jag ska jobba med smink” hehe gulleplutt. Men det är kul att barnen verkligen ser upp till en, inspireras och ser oss som förebilder. Blir extra varm i hjärtat när min dotter tittar på mig och ser mig som hennes största idol.

Skinnkjol Veromoda Strumpbyxor Calzedonia Skor Nike Thea Air Max Tröja HM Jacka Zara Väska Givenchy 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *