EnglishSwedish
29 Dec 2010

Ovanliga med otroligt söta

Det var lite svårt att ställa om sig idag men efter halva dagen gick det bra och dagen bara flöt på och se nu är det redan sovdags. Min svägerska kom förbi med sin man och son för att hälsa på. Fick två otroligt söta vaser i blomform med två orkidéer till. Ovanliga men jag älskar dem. Kan ställa dem lite här och var för att dekorera lite extra fint och självklart måste jag köpa blommor till hela tiden nu. Hon äger en blomsteraffär och jag blir lika glad varje gång hon kommer för då får jag fina blommor till mitt hem 🙂 Tusen tack ännu en gång!


Min svägerska sa att de ska hålla i en månad minst, får se hur jag lyckas med det

4 Comments
 • Becks
  december 30, 2010

  åhhh det är verkligen jätte vackra!!! vågar man fråga vart de är ifrån fastän det var en present?

 • Linda
  december 30, 2010

  Jag har ingen aning faktiskt men antar att de är från hennes blomsterbutik som ligger vid spånga station:)

 • Lollo
  december 30, 2010

  Vilka fina!

 • Becks
  december 31, 2010

  ska åka förbi och titta de var verkligen jätte fina!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *