EnglishSwedish
05 okt 2018

På premiären av filmen Venom

Hej vänner och hej helg!

Vad händer till helgen? Ni tänker säkert att jag har fullt upp hela helgen som vanligt och det stämmer faktiskt ? Det är Milias dop på söndag och jag ska ju stå gudmor åt den lilla sötnosen som är mig upp i dagen. Så idag blir det häng hos föräldrarna efter jobbet, pappa kommer hem från resan så vi ska äta god mat och bara slappa. På lördag ska jag hänga med mina systrar hela dagen, fixa inför dopet som är på söndag och avsluta med tjejmys hos syrran med våra små flickor, längtar ?? Och på söndag ska min lilla Milia döpas. Så ser min helg ut.

Igår tog jag med svågern, mannen och lillbrorsan på premiären av filmen Venom med Tom Hardy. Egentligen ville jag inte gå men fick ställa upp för grabbarna som så gärna ville se den och filmen var helt ok. Det bjöds på mini hamburgareBarebells glassar, bars, nocco glass, nocco dricka, chips och popcorn. Ni ska bara se hur folk roffar åt sig allt på premiärerna haha kaos

Träffade Daniella på förhandsvisningen igår, shit vad länge sen det var vi sågs. Under vår tid då vi bloggade som mest och var föräldralediga så hängde vi en del. Det var riktigt kul att se henne ?Wanna take a ride haha?  Maken älskar ju motorcyklar och den här Ducati motorcykeln ville han gärna ta med sig hem

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *