EnglishSwedish
06 jun 2018

Pannkaksfrukost

Hej finisar!

Här hemma kickade vi igång dagen med pannkakor och kanelbullar till frukost. Lite som en tradition på nationaldagen 🇸🇪 Synd att vädret vände totalt. Vi hade planerat för en syskon och kusindag på stranden med picknick och allt idag. Hade varit perfekt när alla är lediga en sån här dag. Men men vi ska inte klaga för vädret har ju varit helt fantastiskt och det ser ut att vända imorgon. Då blir det fest med jobbet på Josefinas 💃🏻

2 Comments
 • Sara
  juni 6, 2018

  Hej Linda du är då en sån inspiration med hjärtat på rätt plats! Jag har en fråga som jag hoppas att du vill o kan svara på? Du har ju berättat att du numera jobbar som avd:s ansvarig//ledare. Kan du berätta vad som fick dig att vilja jobba på den nivån? Vem är du i en grupp? Hur ska man tänka/bete sig som ledare ? Roliga/tråkiga/spännande erfarenheter? Ojdå blev visst fler frågor än 1 hehe.
  Du är fantastisk ha de bra kram sara

  • Linda
   juni 7, 2018

   Hej Sara,

   Tack snälla för dina värmande ord 🙂 Största anledningen till att jag tackade ja till tjänsten beror på att jag ville utvecklas, ta mig an uppgiften och se om jag klarar av det. Jag menar vår VD trodde på mig så det var bara att köra och bevisa att jag kan göra ett bra jobb på den nivånutan några som helst erfarenheter. I grupp skulle jag säga att jag är den som vill att alla ska må bra. Jag försöker alltid visa att jag uppskattar allt jobb gruppen gör och lyfter dom gärna. Sen skiljer det sig inte mycket från mig och resten av gruppen. Jag delar inte ut uppgifterna och tror att jag på något sätt är bättre eller ”högre” utan vi jobbar tillsammans och det är viktigt för att gruppen ska ha bra sammanhållning.

   Ha en underbar dag, kramis!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *