EnglishSwedish
02 maj 2018

Krämig pasta med västerbottenost sås

I förra veckan fick jag ett bud med Eriks nylanserade sås, Västerbottenost.  Man fick fria händer till att skapa en egen rätt med antingen alla ingredienserna som fanns med i budet eller vara påhittig och skapa något helt eget. Jag har två små barn hemma som är rätt kinkiga med vad som serveras på tallriken. En pastarätt med kyckling och västerbottenost sås kan aldrig bli fel. Och vet ni vad det blev supergott och gick hem hos alla. Det här är en rätt som går hem hos både vuxna och barn. Går bra till vilken pastasort som helst och grönsaker får man ha i efter det som går hem hos familjen.

Jag stekte rödlök i kokosolja, hade i Zucchini och sedan kyckling som jag skivade i bitar. Jag kryddade bara med salt och peppar och hade i ca 3 msk av västerbottenost såsen som jag spädde ute med lite matlagningsgrädde och voila så hade jag en färdig rätt på bara några minuter. Toppade med lite ruccola och serverade min lilla familj en god pastarätt till lunch.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *