EnglishSwedish
26 jun 2017

Pavlova, jordgubbstårta & träning

Hej vänner! Hur har ni det, många av er som gått på semester än? Berätta gärna, vart reser ni i sommar vad har ni för planer? Vore jätte kul att få höra 🙂 Vår sommar är helt oplanerad, men däremot har jag börjat planera vintern lite. Jag älskar att planera vinterresan, blir det som jag tänkt mig firar vi nog nyår utomlands i år, det vore något!

Jag ska strax hoppa in i duschen och avsluta med några avsnitt av OITNB. Jag har varit på en Powerwalk med Lorette idag. Träningsvärk i hela kroppen haha. Igår körde vi två pass, gymmet på morgonen med fokus på ben och mage och sen en powerwalk på kvällen. Vi fick ihop sex pass på fem dagar förra veckan, det var grymt! Vårt mål är att träna fem dagar i veckan och till hösten har vi bestämt oss för att börja köra lite med en PT på gymmet. Någon som kan sätta mer press på oss, som kan ge oss råd och tips på vad vi ska jobba på osv.

Igår efter gymmet åkte jag hem och såg att C hade bakat tårtbotten med barnen och jag hade ju också bestämt för att baka en Pavlova med grädde och limecurd och en massa bär.  Aldrig gjort det tidigare och den blev inte helt lyckad. Den hade behövt stå i ugnen lite till då hade den blivit perfekt. Men makens tårta blev super super god och gick hem hos alla hehe 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *