EnglishSwedish
22 jan 2018

Pedikyr & Supper

Hej vänner!

Jag ska strax lägga mig och imorgon när vi vaknar då räknar vi ner timmarna. Känns lite overkligt att vi snart har sand mellan tårna, dricker drinkar och går runt i bikini. Riktigt härligt ska det bli att få en break.

Igår var jag och tränade på morgonen sen var jag hemma och städade hela dagen. Jag skulle ha packat också men var alldeles för trött så jag struntade i det. Min vän Jessica kom på kvällen, vi åt middag och tittade på film. När vi kommer hem från Mauritius åker hon till Thailand så vi kommer inte ses på ett tag.

Idag hade jag pedikyr inbokat och det var så skönt att sitta där och få massage samtidigt. Jag valde vitt på tårarna den här gången, så fint när man blir lite brun. Jag åkte sedan för att plocka upp mina systrar, passade på att gosa lite med Alicia, kommer sakna ihjäl mig efter henne!

Lite spontant i veckan planerade vi för en kusinträff på Supper. Alltså wow vad gott det var och servicen helt fantastisk. Rekommenderar starkt om ni inte varit där. Vi hade iallafall en underbar kväll med god mat och mycket skratt ❤️

Vi avslutade med knapriga och smarriga churros och en annan god efterrätt som jag inte minns namnet på.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *