EnglishSwedish
12 jun 2018

Perfect summer dress

Hej vänner!

Visst var det fler än jag som tyckte att det var skönt med ösregn? Jag vaknade inatt av att det smattrade utanför fönstret, så härligt. Jag äskar ju när det regnar lite då och då 🙂 Det jag dock upplevt under denna period som vi haft riktigt bra väder är att jag inte ”stressar” på samma sätt som jag gjort tidigare år. Tidigare somrar har jag stressat så fort det varit soligt och många gånger har jag haft sån ångest när jag varit tvungen att göra annat och inte kunnat njuta av det fina vädret. Tyvärr är vi inte bortskämda med varma somrar. Däremot i år har jag verkligen kunnat slappa av och njuta på ett helt annat sätt. Jag har stressat mindre och när jag vet att dom varma dagarna håller i sig under en längre period så får jag inte dåligt samvete på samma sätt över att man inte hittar på något eller ”missar” solen. Är ni fler som känner igen er?

Idag väntar en lite stressig med rolig eftermiddag. Måste hämta Nathalie lite tidigare från fritids och senare på eftermiddag väntar ett härligt sommarmingel tillsammans med Panasonic 🙂

Jag ser inte riktigt ut såhär idag men det gjorde jag en dag när vi åkte till stranden en dag. I samarbete med Ivyrevel så fick jag hem den här läckra klänningen som har ett superhärligt material. Älskar dom smala kryssbanden och den sexiga slitsen. Funkar lika bra till stranden eller häng på stan. Jag har ju ordnat så att ni ska få hela 20% på Ivyrevels hemsida. Ni använder bara rabattkoden ”LINNDA.SE20″ i kassan.Min klänning hittar ni HÄR finns även i svart 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *