EnglishSwedish
31 Jan 2017

Personliga solhattar

Hej vänner! Hoppas ni haft en bra och fin dag. Dagarna rullar på som vanligt för mig och tänk att det redan är 1 februari imorgon. Hoppas bara inte det blir en vabruari månad för oss. Januari har verkligen varit en underbar månad och jag hoppas innerligt att vi hittar en bra resa och kan kicka igång nästa år på samma sätt.

Februari innebär en fullspäckad månad, tror inte jag har en enda helg ledig. Nathalie har tre kompiskalas, jag fyller år och så en London resa på det. Mycket att se fram emot och rätt var det är så kommer det vara mars. Kul ändå att det händer mycket och att man har saker att se fram emot.

Snart börjar Million dollar listing New York:Ryan´s wedding som jag bara inte få missa och innan jag stänger ner här tänkte jag dela med mig av dom fina och personliga solhattarna som vi hade med oss på resan. Vi fick många komplimanger och frågor om våra personliga solhattar 🙂
Solhattarna beställde jag från en super gullig kvinna som heter Bitsandpiecestogo på instagram. Jag beställde min för något år sedan och Nathalie har önskat sig en efter att ha sett min så jag tänkte att det blir en perfekt julklapp till henne och som hon kan ta med till Thailand. Hon blev överlycklig och hade den på huvudet hela dagarna. Man kan givetvis beställa med vilken text och färg som man vill.

William ville också ha en hatt när han såg min och Nathalies, dock fick han nöja sig med denna 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *