EnglishSwedish
06 apr 2016

Piggnar till med clean drink

blää vilka dålig natt det var, jag som skulle lägga mig tidigt och sova ut. William hade svårt att sova, började vrida och vända i sin säng så han fick sova med mig och det slutade med att vi låg och vände hela natten. Jag har märkt en sak med William, en gång i månaden så händer samma sak som i natt. Att han har svårt att sova, små gnäller, vrider o vänder, skumt. Men tack och lov för att det bara är en gång i månaden haha.

Jag ska strax iväg till träningen, tröttheten får inte hindra mig så jag sitter här och piggnar till med min cleandrink 🙂

4 Comments
 • Diana
  april 6, 2016

  Tycker du att de funkar?
  Hoppas att du piggnar till snart. 🙂

  • Linda
   april 6, 2016

   Jag älskar den, man får en ordentligt kick 🙂

 • maria
  april 6, 2016

  Kanske var fullmåne i natt…Jag har hört man ska sova oroligt när det är fullmåne. Vet ej om det stämmer, men har hört det flera gånger.

  • Linda
   april 6, 2016

   har också hört det men vet inte om det var fullmåne

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *