EnglishSwedish
09 apr 2016

Pizzakväll med barnen

Jag var och storhandlade igår, köpte med färdig pizzadeg med pizzasås och tänkte att barnen ska få göra sin egna pizza. Mina barn älskar att hjälpa till i köket så jag försöker ibland inkludera dom i matlagningen. Att få hälla på såsen och ingredienserna tyckte dom var  roligt. Jag gjorde egen pizzasallad till och köpte vitlöksås till Nathalie för det tycker hon om att ha på sin pizza.

Nu är det bara jag och William hemma. Maken jobbar, Nathalie åkte med sin kusin hem till farmor. Hon började storgråta vid dörren. ”vad är det nathalie”, ”jag kommer sakna dig mamma”. Alltså mitt hjärta gick i tusen bitar. Men hon ville ändå gå och leka med sin kusin där. Lovade att ringa henne sen och om hon vill hem så åker jag och hämtar henne.

Ikväll får vi makens vän med familj över på middag, det ska bli skoj. Vi älskar att bjuda hem folk till oss och jag ska snart börja förbereda lite.

IMG_6557

IMG_6565

IMG_6570Älskade barn

IMG_6572”nu är det min tur förstår ni”

IMG_6574

IMG_6576Kille som älskar att vara i köket och hjälpa till

IMG_6579

IMG_6583

IMG_6596Barnens pizza

IMG_6602För fin för att äta med händerna

IMG_6624Vuxenpizza

3 Comments
 • Matpärlan
  april 9, 2016

  Smarrigt!! Ja, visst är det mysigt när barnen får hjälpa till i köket! Mina älskar det också!

  Ha en fin lördag!
  Kram, Carina

 • Y
  april 20, 2016

  Hej!
  Måste bara fråga var karaff , vas o ljuslyktorna är köpta ?

  • Linda
   april 20, 2016

   Y, vas och karaff från hm home, ljuslyktorna från ellos!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *