EnglishSwedish
27 sep 2013

PKU-prov & hörseltest

God morgon! Hoppas allt är fint med er denna fredag. Så himla skönt att det är helg 🙂 Vår första natt med båda barnen hemma gick ganska så bra. Nathalie var uppe och grät ganska länge så hon behövde tröstas och helst av oss båda. Sen har även jag svårt för att sova och det beror endast på att jag vill ha koll på min lilla pojke. Andas han, sover han, ligger han bra och det är så i början att man oroar sig extra mycket. Han vill helst sova på mage i min famn och det fick han göra 🙂 finns inget mysigare.

Vi har varit på Danderyd nu på morgonen för PKU-prov, hörseltest och för att kolla vikten på lillen. Hans vikt var jätte bra, en riktig matvrak kan jag säga som vill ammas hela tiden. Hörseltestet gav jätte fina svar så det var skönt att höra. Nu åker vi vidare för lite ärenden innan vi åker hem igen. Min vän Nadia kommer förbi lite senare med sin lilla pojke 🙂

20130927-094848.jpg

20130927-101811.jpg

20130927-101819.jpg

7 Comments
 • R
  september 27, 2013

  Gud va fräsch du ser ut Linda!! Lycka till med ert nya familjemedlem :-*

 • demet
  september 27, 2013

  Skönt att höra att lillen mår bra! Minns där i början jag var också orolig och skulle titta till lillen hela tiden. Hur lyckas du se så bra ut!!? =).. Kram till er!

 • L
  september 27, 2013

  Woow, så fin du är Linda!! När får vi se bild på lilla pojken? 🙂

 • Linda
  september 27, 2013

  Du strålar Linda 🙂 Kram

 • Marie
  september 27, 2013

  Hej Linda!! Superfin som alltid

 • Marie
  september 27, 2013

  Jag vet inte om hela mitt inlägg kom med hehe, jag väntar och ser tills du godkänt det

 • Marie
  september 27, 2013

  Det kom tydligen inte med hehe.. Min dotter föddes i v 33+5 pga havandeskapsförgiftning, så när vi åkte hem från sjukhuset en vecka senare fick vi med oss ett andningslarm då de kan glömma att andas (plötslig spädbarns..) det larmet fick vi låna i 6 v, dvs tills hon var ”40 veckor”. Jag köpte ett sen själv och använder det än idag. Det är två plattor som man lägger under barnets madrass och som tjuter om barnet inte skulle andas på 15 sekunder.. De kan tydligen hålla andan i 21 sekunder. Det underlättade lite för mig eftersom jag var så rädd och orolig att hon skulle sluta andas, jag var som en zombie… Bara ett tips tänkte jag om du kanske ville testa ett 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *