EnglishSwedish
24 sep 2009

Provuppsättning m.m

Förlåt för dålig uppdatering, men det har varit alldeles för mycket att göra. Vaknade tidigt och mailade iväg en massa låtar till vår dj som ska spela enbart grekisk och turkisk musik då vår sångare inte sjunger turkiska. Sen hade jag missuppfattat dagen för vaxningen, jag trodde nämligen att det var imorgon. Men mamma kom hem kl 12 och sa glöm inte att du ska vaxa dig kl 13.30 och då var det bara att slänga på mig kläderna och dra iväg. Därefter plockade jag upp mina systrar, Jessica följde också med sen åkte iväg till Electras spa för provuppsättning. Och enligt mig är Antonio den bästa frisören. Han har gjort uppsättningar till mig tidigare som jag bara älskar. Så det är ingen snack om saken att han ska göra min uppsättning till bröllopet. Han lägger verkligen tid på bruden och ser till att hitta den perfekta uppsättningen. Men kvällen tog inte slut där, utan vi åkte och solade efter sen spenderades kvällen hemma hos Ester. Egentligen skulle vi sova över jag och Jessica men jag har flera saker att fixa imorgon så det var bäst att åka hem.


En av alla provuppsättningarna han gjorde, hur slut resultatet blir får ni se efter bröllopet. När vi nämnde bloggen ville han inte att vi skulle ta kort hehe. Han är grym på sitt jobb.

Nu äntligen fick jag lite tid över till bloggen. Ska hoppa in i duschen sen spela lite kort med mina syskon. Kommer sakna våra kvällar här hemma!

1 Comment
  • J
    september 24, 2009

    Hej!

    Du är säkert jätte upptagen nu men vilka grekiska låtar känner du till? Brukar alltid höra bra grekiska snabba/lugna låtar på syrianska bröllop men hittar aldrig dem sen =(. Har du några bra grekiska låtar som du rekommenderar? =)

    Lycka till på lördag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *